assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/fabkb/public/html/Ip/Internal/Revision.php:44 Kiinteistönhoitaja
040-4856 212 ( arkisin klo 9-16.00)

Oletko etsimämme kiinteistönhoitaja?

haemme kiinteistöhoitajaa

Etsimme palveluhenkistä, huolellista ja tekniikasta kiinnostunutta osaajaa, joka tehokkaasti ja nopeasti käsittelee vikailmoituksia asukkailta. Kiinteistönhoitaja on yrityksen kasvot ulospäin. Työtehtäviin kuuluu ulko- ja viheralueiden hoito, lumityöt, kiinteistöjen teknisten laitteiden hoito, huoneistojen ja kiinteistöjen kunnossapito. 

Henkilökohtainen sopivuus on meille tärkeää, ja arvostamme LVI- tai sähköalan koulutusta. Sinulla on ajokortti, puhut ja kirjoitat sekä ruotsia että suomea.  Aiempi kokemus vastaavissa tehtävissä, hyvät sosiaaliset taidot sekä aikaisempi kokemus pintakäsittelystä katsotaan eduksi. Tulet päänsääntöisesti työskentelemään Kruunupyyssä, mutta myös Alavetelissä ja Teerijärvellä.

Työsuhde on määräaikainen yhdeksi vuodeksi. Mahdollisuus työsuhteen jatkoon määräaikaisuuden jälkeen. Koeaika on 4 kk. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Hakemus lähetetään liitteineen info@kronobybostader.fi  tai osoitteeseen Fastighets Ab Kronoby bostäder, Säbråvägen 2, 68500 KRONOBY. 

Lisätietoja antaa isännöitsijä Annika Sandbacka 040 - 4856 212.