assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/fabkb/public/html/Ip/Internal/Revision.php:44 juhlat vuokratalossa
040-4856 212 ( arkisin klo 9-16.00)

5 vinkkiä onnistuneisiin juhliin vuokratalossa

Alkukesä on juhlien aika  - ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, rippijuhlat.. Juhlat kuuluvat elämään, ja pienten juhlien järjestäminen omassa kodissa on jokaisen vuokratalossa asuvan oikeus.  Vuokralaisen velvollisuuksiin kuuluu kuitenkin järjestyssääntöjen noudattaminen. Täältä löydät 5 vinkkiä juhlan järjestämiseen ja naapurisovun säilyttämiseen!

  1.  Ilmoita juhlista rappukäytävän ilmoitustaululla tai laita ilmoituksia naapureiden postilaatikoihin hyvissä ajoin etukäteen. Seinänaapurille on kohteliasta ilmoittaa asiasta henkilökohtaisesti. Ja miksei mukavaa ja tuttua naapuria voi kutsua juhliin? Vaikka hän ei pääsisikään tulemaan, kutsu on aina kohtelias ele. 
  2.  Pysäköinti - Taloyhtiön vieraspaikoista on usein pulaa, ja on tärkeää muistaa, että ajoneuvoja ei saa pysäköidä pelastustielle. Pysäköinnin mahdollisuudesta kadun/tien varrelle tai läheisyydessä olevalle parkkipaikalle voi vinkata vieraille kutsujen yhteydessä. 
  3. Jos juhliin on tulossa paljon vieraita, voi olla hyvä idea harkita vierailuaikojen porrastamista esimerkiksi niin, että sukulaiset tulevat iltapäivällä ja ystävät  vasta illemmalla.
  4. Jos sää sallii, parveke ja terassi antavat mukavasti lisätilaa juhlavieraille, ja nämä tilat koristat helposti ja nopeasti kesäkukilla. Muistathan, että parvekkeelta ei saa heittää tupakantumppeja tai muuta roskia.
  5. Valmistujaiset tai perhejuhlat päättyvät yleensä hyvissä ajoin, mutta jos juhlat pääsevät venymään on syytä noudattaa järjestyssäännöissä mainittua hiljaisuusaikaa ja pienentää äänenvoimakkuutta. Tässä voit tutustua Kronoby bostäderin järjestyssääntöihin.

Muistathan myös, että huoneiston asukkaana vastaat siitä, että myös vieraat noudattavat taloyhtiön järjestyssääntöjä. 

Hyvää alkukesää!