assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/fabkb/public/html/Ip/Internal/Revision.php:44 Fastighets Ab Kronoby bostäder I Vuokra-asunnot Kruunupyyssä
040-4856 212 ( arkisin klo 9-17.00)

Tervetuloa meille!

Vuokra-asuntoja Kruunupyyssä, Alavetelissä ja Teerijärvellä

Missä haluat asua?

Loistava sijainti, viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut

  TeErijäriveLLE on UUSIA rivitaloasuntoJA. Kruunupyyssä tällä hetkellä ei vapaita asuntoja. Alavetelissä useampi asunto  ESIM 1H+K, 2H+k . lähetä kysely Ja asuntohakemus: info@Kronobybostader.fi

                      

Etsitkö vuokra-asuntoa? Täytä hakemus ja kerro meille asuntotoivomuksistasi, niin otamme yhteyttä kun sopiva asunto vapautuu!
Missä haluat asua? Tutustu meidän vuokra-asuntoihin Kruunupyyssä, Alavetelissä ja Teerijärvellä.
Täällä jaetaan tietoa ajankohtaisista asioista sekä siivousvinkkejä ja inspiraatiota kodin järjestyksessä pitämiseen.
asuntovalikoimamme

Meidän asuntotarjonnastamme löytyy koti kaikille ikäryhmille kaikkiin tarpeisiin: yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja isompia perheasuntoja. Vuokraamme asuntoja myös lyhytaikaiseen asunnontarpeeseen.

asuminen kruunupyyssä

Kruunupyy on täydellinen valinta rauhallisuutta ja turvallisuutta arvostavalle, joka haluaa asua luonnonläheisellä alueella mutta silti palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä! Kokkolaan ja Pietarsaareen on lyhyt matka, ja sekä liike- että vapaa-ajan matkustaminen on helppoa, lentokentän läheisyyden ansiosta.

palvelut asukkaille